Pepsi MAX
MAX the Future

Met Pepsi MAX loop je als horecaondernemer voorop. Het uitgesproken merk omarmt de nieuwe generatie en daarmee de toekomst. Sterker nog, Pepsi MAX is de nieuwe norm in suikervrije cola. En dit moesten meer horecaondernemers weten. Samen met Vrumona en onze huisgenoten van BrandDoctors gingen wij de uitdaging aan om Pepsi MAX weer op de kaart te zetten.

We brachten alles samen in een lange termijn strategie en propositie: MAX the future. Waarmee we niet alleen letterlijk zeggen dat Pepsi MAX de toekomst is en heeft, maar we tegelijkertijd van MAX een werkwoord maken. Aan de slag dus!

 

 

 

 


Om te laten zien dat Pepsi MAX meer is dan alleen frisdrank in de koelkast, startten we met imagocampagne. We verzorgen het concept, fotografie, video en de contentcreatie voor een landelijke imagocampagne onder horecaondernemers. Want kies je voor Pepsi MAX, dan haal je het maximale uit jouw zaak.

 

 

MAX your Party

En om horecaondernemers te helpen de nieuwe generatie ook echt naar hun zaak te krijgen, ontwikkelden we een exclusieve activatie: de MAXpedition. Een rondreizend podium met de muziek van morgen.

 

Meer cases

Bekijk alle cases

Cappuccino
of espresso?

Kom langs in de Pastoe Fabriek om kennis te maken! Bel, app of mail Bert via 06 21 59 34 04 of bertdejong@vuurfusionlab.nl